Cold Protect Wear

Wild kylmäpukeutumista hankkivat ne jotka ostavat asut myös omaan käyttöönsä

Asujen ominaisuudet eivät näy päälle.  Ominaisuudet syntyvät materiaaleista, rakenteesta ja työnlaadusta.  Tuotteissa käytetyt vetoketjut ovat parasta YKK laatua, ompelulanka on lujaa ja materiaalit on valittu käyttötarkoituksen mukaan.

Mitoitus

Wild tuotteet ovat meidän itsemme kehittämiä.  Tuotteet on suunniteltu Suomeen, suomalaisille ja Suomen olosuhteisiin.  Mitoitus on tehty suomalaisen normimitoituksen mukaan sellaiseksi että asu istuu hyvin päällä ja liikkuminen ja työskentely on luontevaa.

Malliston tavoite

Wild tuotteet on tehty ulkokäyttöön vaihtelevissa olosuhteissa liikkuville ihmisille.  Mallisto on pääasiassa talvikäyttöön, mutta työvaatteita on ympärivuotiseen käyttöön, aina on kuitenkin tavoitteena että niillä selviää monenlaisissa olosuhteissa.  Kokoja on runsaasti jotta kaikille löytyy puku.

Small-city-worker-haalari-blue

City Worker haalari sininen

Kesähaalarit, Monikäyttöhaalarit
Small-city-worker-haalari-orange

City Worker haalari EN471-3

Haalarit EN471, Kesä-asut, Kesähaalarit
safari-basic-small

Safari Basic

Haalarit
arctic-star-small

Arctic Star

Haalarit
winter-ice-small

Winter ICE

Haalarit

Asu kaikille talven erikois olosuhteisiin

Wild asut on suunniteltu vaihteleviin olosuhteisiin.   Talviolosuhteet ovat Suomessa lähes 8 kuukautta.  Näissä olosuhteissa ulkona tapahtuvaan tehokkaaseen liikkumiseen tarvitaan loppuunasti mietitty asuste.  Malleja ja kokoja on riittävästi jotta kaikille löytyy sopiva asuste – mikäli ei löydy teemme sellaisia myös tilauksesta.

35

Tuotevariaatioita

28

Eri kokoa
aihe-1

Cold Protect Wear asut on testattu kestämään ankaria ja vaihtelevia olosuhteita

Combi Work -asu on ollut käytössä Etelänapa mantereella!

Malliston asut on profiloitu erilaisiin käyttötarkoituksiin.  Rakenne ja materiaalit on suunniteltu käyttötarkoituksen mukaan ja yhdessä loppukäyttäjien kanssa yksityikohtia muokataa parhaan tuotteen kehittämiseksi.

Tuotelinjat

Wild Lapland Products Oy kehittää päällysvaatteita Suomen olosuhteisiin.  Ilmasto olosuhteet ovat vaihtelevat.  Samalla viikolla saattaa olla pakkasta ja kova viima, yht´äkkiä ilma muuttuu räntäsateiseksi ja loskaiseksi.  Nämä kolme elementtiä pukujen pitää hallita toimiakseen hyvin Suomen olosuhteissa.

Työvaatteet

Wild työvaatteet on tehty haastaviin olosuhteisiin. Kylmä, viima ja kosteus ovat elementtejä jotka työvaatteen pitää hallita.

Vapaa-ajanvaatteet

Moottorikelkka-asut, pilkkihaalarit, yleishaalarit maanviljelijöille, omakoti omistajille jne

Safari asut

Safariyrityksissä asut ovat kovassa ammattikaytössä. Wild tekee kaiken kattavaa mallistoa safariyrityksille.

3

Tuotelinjat

8

Profiloidut mallistot

-50

Lapin pakkasennätys alittaa